Пересiчний громадянин

Пересічним мене обзивають,
Та не кажуть, що ж я пересік,
Та, напевно, й самі те не знають,
Що за паспортом я чоловік.

Що записаний громадянином,
Без відмітки, що щось пересік,
Я завжди відчував себе сином
України – багатства засік.

Хто завжди так мене обзиває,
Сто разів вже кордон пересік
І мене він таким же вважає,
Хоч осідлий я тут чоловік.

Ображатися права не маю,
Він мов циган мандрує щодня,
Я дивуюсь, та не обзиваю,
Хоч йому я чужий, не рідня.
16.05.13.


Рецензии