Вчитися кохати

Колись ми вчилися  читати,
А сьогодні вже вивчаємо життя.
Повинні ми навчитися кохати.
Та не просто так кохати,
А при цьому поважати почуття чужі.

Незважаючи на гомін, що звучить за тобою,
Ти щаслива маєш бути.
У кожного -  це щастя різне.
А для когось Ти ним є.
Тож тримайся, не піддайся
Всім спокусам у житті.
Бо коли щаслива  Ти,
Серце марить у  висоті.


Рецензии