Красота.. ти яка?!!

...ти так боїшся моїх.. пут?!
...та ти шут...!!!
...ти так злякався моїх ніг?
...та як ти міг???

...моє серце палає для тебе... палким жаром!!!
...а пройшло усе чи даремно?!!.. таки даром...
...не питаєш мене.. моє серце... мою думку...
...забираю усі свої речі... в свою сумку...


Рецензии