Борыс нам прахав дав ж

Бы й студний Люд дачка ж.
Да й вот КняГиньЮшька вш
Гинь прам каль твар. Вах-вах! Ах-ах!..

Шо гэто диецца
В свитовы жыдавым:
Вымь но ж с-пат вымЕчка Яйк прам Хрыста й.

Да й жлукть во з волыкы
Хвайны посто-лыкы.
А ек лыкны, прыды щэ с триць пыска ль.

Вот как грыбат сатана.

Хавайим з Гыцько ж Мы й
Гонды во мяск
С чырвя-каль.

Так шо ий Прэмий Мняв
С вас ахжыдайм.
Гонды во прам.

Хто ж нам поколэ дрова.
Шо, прамо й Льва вш?
Ну, то во буську сь з Буська пай-лук-чай ш!


Рецензии