Ночь, улица, фонарь, аптека... A night, a street,

A night, a street, a lamplight, a drugstore,
A senseless light that floods out if it.
You could have lived twenty years more -
Still it will stay. There's no exit.

After you die you will get back to life
And, as agreed, commence your strife.
An icy ripple on the channel, a night,
A drugstore, and a street, and a lamplight.
__________________________________________
Ночь, улица, фонарь, аптека,
Бессмысленный и тусклый свет.
Живи ещё хоть четверть века -
Всё будет так. Исхода нет.

Умрёшь - начнёшь опять сначала,
И повторится всё, как встарь:
Ночь, ледяная рябь канала,
Аптека, улица, фонарь.


Рецензии