Вай как хорашя мне еХХаць ззадзи к

Не каней же й Сашеньк

А у нас гондэ газ.
А у нас гондэ нефть.
И бензина ж навалом.
А табе што тут дзе. Радуница жэ щэ ш.
В лицьвиньне небагатых.

А кали ты идзеш дэсь до новых двырэй,
Трэга ж, о, шо ты кажыш!..
Забыцьце в гипнатьце взь.
Нем ватрушэк, мий дзядзя.

Пойизд фсюды з ф хадзе.
Навыть в Рылавыч ф Хек.
О так во ты ны хцял бы п?
Ну, ципа добжы дзень да па-польСКУ Б яхвСце.
Мы ж чаровны прыказчык.

И мы вот зарэ вкленьдзь
Нават, шо ты, цевек.
Ну, нут-бук ной-вый праМА Й. Гонды во во в седле
Вець сидзе нова ледзь.
Всё ана знайт выйм-датна й.

Так шо в Пинск завтра мне
Этта запрахСтах в ведзьм.
Ты иды во, друг-старчэ,
За, га, гаж киляметр!
Да шэ й с сумк порожнэньк ш. А ны с прох-цэхСор-с хвайныйм.

И вот так кажон дэнь.
Шо-ныбудь да вмытэль Б:
Так! Там в Вас, сэр, зобачтэ вш!..
Гоп-гоп-гоп! На замке й даз магазин ув Сфетк.
Бо ж вжэ жлукт влад зибрайЛойсь, х. ХальЛявНэньк!
Масла взьмэш вжэ ув падлый.

Ну, з Янова ж прыпэр во я… трапКый.
ПосциРайНых выдат-нох.
А ны влад впэртых в смэрдь. За дзикСякТКУ П.
Гаж дви й руйБайШки шь.

Паганяй-поганей ж,
Ах, сырдэнько мое!
Да в чытвэр, мо, з на дачу й.
Чуй, суйСетк, ты, мо, взьмэш дэ мынэ на бампер?
Да до й пинскэе шляхтэй…

Да, падаракть вам Ракы й
Щэ й СтрэльЦУ Б буцы лэхш. Ты но влад одЯгайСИК
Уф ягы гондэ с фэк.

Ну, да й от: но ж бук-сёк
Новт-буксь гарный.


Рецензии