И в мэнэ е крохы сылы й,

Шоб вийты й до й тут, ох, вас!
Ибо жэ зах-плах-тылы ж
Дэсь шось тылять.

Да и от сонцэ в луни ексь
Шэ крохы плач:
Была маты ш Брыля й,
Шоп влат рыхмач.

Эх, моя ж Етвызь!
Дэ ж ты ны й плачьшь.
Колы твоя Рыбка вжэ влатт згыбБайт. А ны ж фкосюй сина й, ны й, вах, ны й трафк.
Кахвэ ш "Погрыбка"
Ты шь знайшь ф ШыляГА Й.

А ны тут во й ув нас
Есця щэ трохы Фома ш:
Вирыть бо й чы й Томашь в вас, мылыйи пранц.

От зарэ ж зайиду й
Да й, ой, до й Мыколай.
Там, дэ шыпшына ж а ны нас фкольнат.
Бо й ий вдове жь трэ чуць дыркачь. Да, от, на вольны хлиба й
Мы екся так сам.


Рецензии