Колокольний передзв н

Колокольний передзвін,
неначе кличуть на поклін,

колокольний передзвін,
останній навздогін,

колокольний передзвін,
єднає блукаючі долі,

колокольний передзвін,
звільняє самотність з полоні,

колокольний передзвін,
в кожній душі своє сприймання,

колокольний передзвін,
не чути, одже минуле забуте…


Рецензии