Колискова

       

Колискову матуся співає
До грудей пригортає дитя.
І щасливої долі бажає,
Щоб раділо воно все життя.

Оченята  відкрила дитина
Поглядає на маму свою.
На кофтині червона калина,
Соловейко співає в гаю.

Рученятами гладить матусю
Відчуває її теплоту.
Засвітилися очі Настусі,
Як побачили цю красоту.

Оченятами водить грайливо,
Посміхається мамі своїй.
Для дитини усе це є диво,
Забажалось погратися їй.

Полюбляє Настуся сестричку
І не зводить із неї очей.
Вона має таку уже звичку
Ручки тягне свої до речей.

Забавляється цими речами,
Рученятами сміло бере.
Зацікавлено водить очима
І «бурмоче» при цьому своє.

Познає вона світ загадковий,
На рідню поглядає свою.
Він для неї неначе казковий
Все це радує душу мою.


Рецензии