Було би так

Хай було би так,
Як ніколи не було,
Кожний щоб бідняк
Знищив повністю те зло,
Мучить що його
Й не дає спокійно жить,
Маючи того
За лоха, щоби дурить.

Хай було би так,
Як ніколи не було,
Щоб повісився за гак
Той, що робить людям зло,
Щоб не мучили його
Перше будуть як судить
Ката клятого свого,
Щоби в’язнем звикнув жить.

Хай було би так,
Як ніколи не було,
Щоб як добрий знак
Взнало місто і село –
Клан бандитський зник,
А до влади став народ,
Хоч до неї ще не звик,
Буде менше в нас незгод.

Хай було би так,
Як ніколи не було,
Наший щоб козак
Багатів щодня на зло
Всяким крадіям,
Бо їм красти не дають,
Б’ючи по рукам,
Й до в’язниці пруть.
               
Хай було би так,
Як ніколи не було,
Нехай свій хижак
Забув би про «бабло».
14.05.13.


Рецензии