Безысходность

Every single night
I have my final fight.
Don`t know what to do.
Maybe, start to follow you.
Again visit to the moon.
I hope, I`ll meet you soon.
If only you said yes
I would find your adress,
And we would dance all night.
Oh, it`s my dream... alright,
I`ll try forget your face.
You lips I`ll never taste.
***
Со всем схожу с ума.
Зачем, язык меняя,
Надеюсь, что моя сума,
Будет свой вес теряя,
Мне счастье приносить?
Ведь сердцу не прикажешь,
Кого любить, кого простить.
Со зла ты только стенке вмажешь.
Но положение не изменишь,
Тем, что насилие применишь.


Рецензии