Годинник

За  п’ятдесят  знедавна  ти   рахуєш,
Свідок  зародження,  подій  й   років,
Бачиш,  спостерігаєш  і  карбуєш
Дати  життя  з  секунд,  годин  і  днів.
Хвилини  перемог,  гірких  поразок,
Радість  здобуття  чи   розпач  втрат,
Порозумінь,  надбань,  зав’язок  і  розв’язок,
Зустрічей,  прощань,  весіль  та  свят.
Не  стерла  доля  шляхи  у  майбутнє
На  скрижалях  студентських  побажань…
Час   пройшов  незборено  й  могутньо
У  виконанні  цих  наказів  й  сподівань.
Багато,  важко  потрудитися  прийшлось
Та  майже  все,  як  велено,  збулось.
              13.05. 2013р.


Рецензии