Вона менi золотая...

Чому мені така мила, люба Україна?
Бо у ній я народилась, там моя родина!
Чом така мені красива і така привітна?
Бо зростала в ній щаслива. Мов та квітка - квітла!
Дорога чому такая і такая рідна?
Бо вона мені святая, із жовто-блакитним
Прапором хлібів безкраїх й голубого неба,
Що, з любов*ю, сонцем сяє для мене й для тебе!
Чому так її кохаю щиро і безмірно?
Вона мені золотая... В ній живеться мирно!


Рецензии