Мить. Мало

Іноді часу вдосталь замало,
Щоб обернутись, а потім піти,
Замало для того, щоби знайти,
Те, що душу тобі надірвало.
Так мало слів  для святої любові,
Бо невичерпно то в ротовій порожнині,
Десятки три, і ті на пружині,
Старі ніхто не міняє на нові.
Сумно робиться, без варіантів,
Якщо торкає – віддай же усе!
Без підписів, закупів чи гарантів,
Нехай такую вірність знесе.
І може мить, та радій, що бувало!
Якщо піде – побажай йому щастя!
Любов минає, і хай йому трястя,
Та серце твоє кохання пізнало!
12.05.13


Рецензии