Зачарований весною

Влітку спека докучає,
Сум природи – восени,
Взимку світ весь замерзає
Аж до самої весни.

А весною оживає,
Ми радіємо весні,
Світ квітує і співає
Й добре робиться мені.

Можу вийти погуляти,
Милуватися Дніпром
І повітрям смакувати,
Все повільно, не бігом.

І полинути думками
У щасливе майбуття,
Що слідкуючи за нами,
Надихає до життя.

Зачарований весною
Як скрізь робляться дива,
Ще й спілкується зі мною
Ігноруючи  слова.
13.05.13.


Рецензии