А що далi
Зберігати в пам'яті файли
Зношувати улюблений одяг
Колекціонувати координаційні коди
Минають дати
Скрутніше виживати а дорожче платимо
Віримо повір'ям, безглуздим прикметам
Будуємо квадратні метри
Будиночок з цегли, блоків
Скільки на це піде років
Скільки ж зусиль
Майбутнє не дізнаєшся як не проси
А що далі
Не цінуємо те що маємо
Стісуєм побутові кнопки
Перепаковуєм речі у нові коробки
Прибираєм пил що вмостився на предмети
Закутуємось з пальцями в бавовняний светр
Друзі, хто у гості а хто по телефону
Переглядаємо чотирикутні спогади альбомні
Бережемось з молоду щоб прожити якомога довше
Дочекатись старість в зморшках
Свидетельство о публикации №113051207395