Серце матерi...

Найдорожче в світі, найрідніше,
Серце матері. Найближче для дітей!
Мамою всі діти обігріті,
Найсвятійша, мама, із людей!

Мама приласкає, приголубить,
З ніжністю й коханням обійме.
Найвірніш нема, як мама любить!
Мама від біди обереже!

Повная клопот, турбот щоденних,
Вміє схоронить сімейний лад...
Серце матері - спокійне і смиренне...
Квітни, матінко, як той вишневий сад!


Рецензии