Ну-да, з бабо крошычкы ш лэхч

Ек сино грыбэш.
А дэськы вж ныдилю бельё храныцьця в БабЁр з

Эребус. Богема с шкарпэтКИ СЬ.
Вот всё, чым бы п тешился Зеть.
А тут трэба сина вкошеты.
Бо ж потым ты злэглэ згрыбэш.

А ваблять усэ но тут белкы ж.
Да вот: хтось з Валюш МасляКель.
Ну, так понаравылы дедка, шо прамо гоны  хоть в покСтель зь.

Ныдэ. Ныц ныек. Ны хрык-цэнзь.
Усё ж, мусыть, прамо понетн,
Шо мы тут вырзэм кажон дэнь. Да ш на пустэ сэрц.
Ну-да, так рыфмуеца ексь.

А шо в жывате.
А дэ ж ты счас с всемь.
А если вжэ нельг… ну, так жрать прыпрэ, х.
Э! справысься с ведьм!

Ну, так от но: Гнэ Хтось мынэ!
А ек выроблетысь Тыле М…
Чы всё трэ ий класты в Стихэ… Да ну йих, тех сплетнь!

А тут щэ пуднач хтося чан:
Ха-ха! Так ты пан?
Робыты ны хцэш?
Хача… да, ныек.

Нам б дома хозяйк!
Тода вот мы в дамк.
А так бери воз, Берлиоз, да влад запраГАЙ но вжэ й МАЙ К Л.
Король бо ЛюБВи цэ так прост,
Ек кажэця жэньц.

Ну, вот: зарэ й йихаты трэба б.
Да чы вжэ готовый Бабёр.
От Кенды ж набРавСИК чавоСигк. Ципа… кап з Галёнк!

И лёгко так зразу бы ж сталё!
Сталёв зе й мой Кось.
А тут 2 гадзин но зосТайЛёсь…
ЗябРакць каб бильлё вав Яновь.

А мы ф… ах… асинАв гняхЗдо й
Уз втрапили з вой!
И трэГА Й не й ГАЙ, а в ярмо…
Мо, там, х, молоко й.

Да ты ж на покит во й зализ.
Ты но зворухны, гой, той рий!
Ужэ набырэсь влад чиртей. И в косьсе, й в нойздре й…

Да!.. Пала звезда дэсь до рэйк.
И вдутын ты пулым аджэ ж…

Осталось но ж Зоси шо вдуты.
Да й на й: вжэ й невест. Диод с фонарэм тута бес.


Рецензии