Бiля тебе

Біля тебе,
так тепло комусь напевно.
Твої обійми гріють когось,
так легко.
Твої руки,
тримають чиюсь холодну душу.
Твоя посмішка для інших,
відкривається.
Твої очі для інших посміхаються.

Ти віддаєш своє тепло усім,
а мені холодно...

09.05.13
P\S "YDK "


Рецензии