И вот мы вжэ в царствии Хэлы й

Бо шо нам Гиёль пересечь.
И мы но сцирайм тут шкарпэткы.
Бо шо щэ хатится нам с Хэрц.

Би-би да пи-пи да щэ з джэм ж.

А ныц ны заходыця сэрц
От фсекых ехидных ногтей: та що-то тут гонэ шельмец!
Ну-да. Баобаб Баба-Свет. 

Шо свету щэ Свето с Отец.
Бо ж мы щэ ф такый хатц жывэм, х.


Рецензии