Одна мить

А сонце сяє прям в лице,

А сонце сяє прямо в очі!

І я не взрів куди несе,

Моє життя, що щастя хоче.


Хмаринки в небі- то пусте!

А в голові моїй кохання...

І я не взрів, куди несе,

Життя. Скоріше, все це марно.


Рецензии