Шо за СКИЯ ф тыбэ там, Тыле ТК?

Да ятвяж тут са й Кия в мынэ щ.
З НовоЛунко вас, билы мэдзь-вэдзь!

Мы тут зарэ ж ушлойим
Типа грам сотку сь водкы й
Та й на бик, спочываты кап есьль.
А ны хочытэ, сёкСтрык,
Шоб шэ й шося пудКосьВась? Э-хэ-хэ! Так тут лёгко старэньк…


От цвытэ ужэ лён той,
Шо ныколы й ны зжовкнэ.
Гато шо тоби, ны й чыйСтойТелк?
А на сэрцы трывожно!
Ек усё прывозмоч-то…
Ибо в гае паёць салавей!

Ну, да й вот: йидь на моглыхц.
Харашо знають сёхСтры ж,
Ек мы стрыг тую гарну й невест,
Шо на тым ци пак свиты, раз прыходэ до й дида вж.
Да й ляжыця сырдэнько в пав-сцель Х.

А с чого бы то тое…
Га? Да ведаем цёлак!
Нет. Не знам-шыс а ныц, що с то ф сне.

Гад жэ-с вдарыв хрынёв ци, х.
С цыбахамы та з мор-кфо й.
Та з йицэм, та в прыцэл сь хлебк с соплем.
Го! Тобе сце б фсхохЦелоСь
Тэго белоГав цестка!
Колы в ёму 100 грамув смырдечк.

А да бросьце! Да що вы! –
Так мирзицельно сплёв-ват
Зразу ж фам, ах, фома та невер.

Гондэ во жэ мы робым
Всэ такое, що схопым
Та й у в тайну святэя святэх. Да каты-то фсэ граюць фесь фек!
И ны й ведьмы й ны й вздрыцьця з дрыстэчк.

Да. Й Луна, що ты,  вгорцы?!
Гера граенц с Мегера ль.
Ны вливае ны в душыньКУ Ш перц. А чы тёмнэ дэ Сонцэ
Наблудаф ты сяводни зь.
Нет, не БУло ни ф пуловы чэрць.

«Датан пула» щэ знаць трэ румэск?
А мы вот с малдаванк тут в кусце вш.

Ну, Эмир та з Имира
Щось там даж на тым свиты пышуть писма святэму ойтец.

Ну, так шо ш ф гае стогнэ?
ПартыЗанСКИЯ вогНикЩь?
Ах, как славно ш апнатца п ф тонэньк!

Ладно. ДуМАЙ. Тут Агни нидзе б.
Оно «с кия» шось ны роз-бый-рэш ТК.

Гэто так: гра славечк!
Осылэнц! Охылей ж вас богем.

Пало. Голо. Гол е ль.
Логопед?
А! То йдэм, х…

Полыгло тфоё ль синцэ im Gerz?
А у нас всё цвытэ! В дэвэндэКС.

Папа лапа сасе не в невест.
Нет, он лапает цестк. Ну, прыходзь сце да мене ий ф сне зь.
ПАПА ета ш ци ХЛЕБ па-палеск.


Рецензии