Так пограем в гемеры?

Эй ты генэр каб если! -
Гена-рал! Я це не вже эреб!
Хай подальшь никта йдзе вж.

А Орфей вот щэ хцэ щок-сь.
Ну, о тэйи п невесты-х,
Шо пак стыхла в яво ль на пасьцельц.

Хан косы чы б жэлаець.
Травы хай хоць вмыраюць!
А у нас их нехованы лес.
Так чаво жэ, чаго щэ
Дзвоняць сёстры да боГА Й. Гай им, что ли, патрэбен с цукерк?
Нет. На моглицКИ СЬ дэ б.

Эт пака-месь Прыпефк.
Дачытай следчый ВЕРШЬ!


Рецензии