Вiчним полум ям палають душi

Вічним полум’ям палають душі
Тих, що за Вітчизну полягли,
В літню спеку, у зимову стужу
Падають краплинами смоли.
Плаче древнє дерево народу,
Древо роду, дерево життя,
Тільки тим, хто крізь вогонь і воду
Шлях пройшов, немає вороття.
Після них лишилась тільки віра,
Що народ нічого не забув,
Що не марна боротьба зі звіром,
Цей скорботний шлях не марним був.


Рецензии