Сонце

Єдиний хто зігріє- Сонце!
І саме Сонце світло нам дає!
А зараз воно гріє в цьому боці,
Планети нашої, де ще надія є.

Його чарівна єнергетика тепла,
Життя дарує, радість й силу.
А у ночі так сумно, що його нема!
Що день здається раєм білим-білим.


Рецензии