Чому сонце червонiэ?

На Ви до "когось" звертатись не смію..
 ..забагато честі.
Хай інші тобі так..
    ..лестять.
На Вас ображатися немає причини..
 мабуть... спокій.
Чому сонце червоніє,
       зустрічаючи обрій?


Рецензии