Закляття сили...

Моє прокляття до тебе Я шлю..
 як привіт від Пекла до Раю.
Цю силу. Спочинь.. а хтось попрацюй.
І зразу в могилу?

Моє заклинання досить просте..
 і вічне..
Про те що чекає мене за це..
    вже звично...

Прощаю тобі. Прокляття віршах напишу
 у чорних і сірих тонах..
Прощення ж немає мені за вічний цей страх. (Спочину)
Залишу. Останні сліди на піску...          (Полину)
І змиє їх.. океан часу.. у вічних віках...
                ...як глину.


Рецензии