Оксанка

Де моя Оксанка - коханка.
Все працює з ночі до ранку..
Весело мабуть усім поряд..
Випить кави хоч філіжанку.

А моя душа все чекає..
Любить цілує та обіймає..
А в моїх думках твої очі..
Такі чисті.. зелені дівочі.


Рецензии