Шо за мода угроблеты в майи кок

Ув мазоЛисТых руках нас сёння флаг!
Мы во свята взваЯваЛИ Ш вам улад.
И улада вся у складзе ж свет-жыдка
Гонды во а во й була. Ты шо, Стыпан!

Мы умиг бо ш рахСхрыкПаяМ фсе пая.
И на, ты, тоби солёная ж мука й.
А ны гондычкы дедуси ны й клебан
А ны-ф всыпав ципа фрыцава пай-дарк.

От так от Саш Дзень ПамБедый над враГА Й.
Гай шумыть! Так хвайно биг до й рыл шумкы.
Ну, шо во в торговли торгт  ажно ж во лбыщ.
Ах, гаишНыкы маи вы з бисуны зь!

Прамо гой хоць гондзе во-к яки ногць-гок.
ЛюБота стоиць и й в ботах а ни й кал.
Ибо шо ты хочыш гонь есцо с цыган:
Да ув ЮхнохВикЧях так оно сыло.

В диликЖаньСек дилиКатНый дядя Вась
Тут подИХхалы по халы й навыть пак.
Санитарый розВыйЛойСя зе у малк,
Шо хоть ты но рот розьЗяф на жыд пийРойГ.

Ну, зякРыйТый макасин узь ву зь грукЗинк.
Зярэ во мы тута во в грукЗявХийЧок!
Да й а на смитаны й пану гытё во.
Мо, дэ в Довску чы ф то Горках з ЛыбиШоу.

Гоня-гоня нас о ж витыр вытырть пот.
Коб шо рактом ны-к слук-чык-лось са пиччой.

Ну, да й во я й выпыф пыфа. Шо ш бо що й.
Борщ пук-стой. А быз салата я дуной.
Гэх так дэ ж мои 100 грам, ед рона вош!
За здаровЕв Вашэ, пан хранТагФикЧонк.

Бо ж в роно да щэ в райпо ты взев увсё, К.
Ах, мий ГОсподь! Ах, квадрант малевич прохст.
Мы ж ны в Рыловыч, а в дбайных Руси-Нов.
Так шо бам! – да й нахСтухПах соби на ъхвохст.

Ну, вот так от ран подал а ныц мняф бант.

Всэ замэрло. Всэ замэрзло шэ зымо ж.


Рецензии