Весна
Така примхлива і така жаданна,
Замріяна, пахуча, первозданна, -
Лягла у полі перша борозна.
Чепуриться, оновлюється світ,
Нове життя несмілі робить кроки,
А старість тихо доживає роки,
Нової парості голубить цвіт.
Найкраща у природи ця пора,
Щебече на подвір'ях дітвора, -
Весна для неї - радісна подія.
І хоч лелеки ще приносять сніг,
Весни світанок будить переліг,
І на добро прокинулась надія!
Свидетельство о публикации №113050904062
Никитина Валентина 11.05.2013 08:39 Заявить о нарушении
Мыкола Ковальчук 11.05.2013 11:04 Заявить о нарушении
Никитина Валентина 11.05.2013 11:21 Заявить о нарушении