5. 06. 2009
Історію що пишуть.
І кубок вони Вердеру
Ніколи не залишать!!!
Ця гра була складною
Зробили – що змогли
У боротьбі нелегкій
Вони перемогли!
Цілодобові тренування,
Усі недоспанії ночі…
Із вечора і аж до рання
Пильнують тренерові очі…
Із перемогою вони
Летять до нас з-за хмар.
Усі ми добре знаємо –
Наш чемпіон ШАХТАР!!!
© Philolo
Свидетельство о публикации №113050903403