Коло виживання

Сиджу і думаю ночами
Чому знущаються над нами
Хвороби всякі й жити не дають,
Я хочу зрозуміти в чому суть.

Учений скаже – ми ж їм їжа,
До того ж і велика й свіжа,
В природі кожен їжа і хижак,
Всевишнім налаштовано все так.

Вбиваючи тварин для їжі,
Для них ми теж істоти хижі,
Невидимі бактерії для нас
Такий же хижий і підступний клас.

Таке вже коло виживання
І наші всякі намагання
Позбутися всіх наших хижаків,
Це тільки казочка для малюків.

Бо є закон пристосування,
А ціль одна – це виживання
В умовах, що утруднили життя,
Якщо цього нема – кінець буття.

Планета без істот й природи
Уже не матиме нагоди
Прославитися розумом своїм,
Бо мовчазним вже буде наший дім.
09.05.13.


Рецензии