Tutti Frutti
Коли існуєш ще для когось у мовчанні дня,
І хочеться як сивий вовк виттям кричати,
І у агоніі чекати того злого сна...
Заснути, наче чорний дивизною янгол,
Примчатись в сон,неначе дикий звір...
За руку тебе взяти і втягнути в танго,
В танго почуттів...Лишень,прошу,повір...
Прийди до мене в сон,
Залиш хоч там шматок Тебе,
І як німа прекрасність крон
Дала повітрю зачепить Себе...
Наснись мені,молю тебе будь-ласка,
І я якщо ти хочеш і тобі наснюсь,
І все відбудеться неначе в казці,
Але наснись...Про це одне молюсь...
Свидетельство о публикации №113050901348