сонце...

Ще сонце не заснуло..
І не зайшло за обрій...
А мене завернуло...
Крутим колЕсом мрій.

І як жеж.. хоч хоробрій..
Та спавитись з заносом..
Хоч не зима.. та все ж.
І з гонором.. з начосом.
Я пру вперед.. курноса..)

Коли крилата синя пташко
...щасливого майбутнього...
...з собою забереш...


Рецензии