Знаки памятi

 На  спомин,  пам’ять  чи  на  докір
 Пам’ятники  в  Україні  височать:
 Хто  творив,  гнітив  чи  чинив  опір,
 Кістки  котрих  в  землі  лежать.
 Творці,  співці,  повстанці  чи  тирани,
 Герої,  зрадники,  повії,  шахраї,
 Князі,  царі,  гетьмани  й  отамани -
 Діти  багатостраждальної  землі.
 Наша  історія,  гріхи,  здобутки,  вади,
 Дивись  і  бач,  послухай  і  почуй,
 Коли  ж  ти  взяв  чи  борешся  за  владу,
 Своє  твори,  звеличуй  і  будуй.
 Що  маєш  бережи  і  про  майбутнє  дбай,
 На  Знаки  пам’яті  руки  не  піднімай!
           7.05. 2013р.


Рецензии