Щастя - нещастя

 У  щасті  й  нещасті  усі люди  різні,
 Хто  терпить,  радіє  чи  Бога  хулить,
 Хлібець ощасливить  недоленьку  бідну,
 Дещиця  у  збиток  в  багатсві  гнівить.
 Кажуть  в  народі:  «Давай  оберемо
 Того,  що  накрався,  він  нам підсобить!"               
 Звірині  у   пащу  себе  ми  кладемо,
 Бо  в  межах  закону  йому  вже   не  жить.
 І  жарти,  і  сльози  по – різному  бачим,
 Той  робить,  цей  краде,  вбиває  чи  рве,
 Сумуєм,   радієм,  сміємся  чи  плачем,
 Зустрівшися  з  тим,  що  бере  за  живе.
 Щастя - нещастя  прийде  від  контакту
 У  власній  оцінці,  а  зовсім  не  з  факту.            
                6.05. 2013р.


Рецензии