Весняний вiтер

Весняний вітер, свіжий вітер
Мене пронизує наскрізь.
Іду оновлений розквітлий
Крізь стрій задумливих беріз.
Озоном сповнене повітря
І раптом грім - весняний грім!
Весна на срібній колісниці
Розвозить щастя в кожний дім.
А дощ лагідний, оксамитний
Змиває з душ життєвий бруд,
Бо хто в житті оцім не грішний,
Кого не страшить Божий суд?!
Весна крокує по планеті
Й запліднює нове життя.
Не обламаються на злеті
Могутні крила майбуття!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.