Тут у нас е хрисТианк

АндэрСын аж!
С Стромце йидымо сраць
Гаж ф срача й, хы, й Петра вж.

Ленин парции ведзьм таскаль!
От шо знаець шпань.
А хто ж быв Дедка Ваксь? -
Кто. Беларус. Ныц Ятвяг.

Мы чытаемо от плеЧА Й
пЕмо ж, бач, чай.
Нет, вылюдкы з вы****Кама гэ цэ ны ж лях.

ЛяхаЕмо зо смыху с пранц:
СатРутНик сарай
Паехаф к Антонию хаж пра й Платон вузНахВахць.

Ну, ет Анонс в Нас.
То ес Ананас.

А пака СКАжым но твар: РэваЛюцыя масс
Началась не с Петра Ж.
Хто ж прэдал народы в вайна? Юда? Ци карнаваль?
Ах каранована цьма!


Рецензии