На Личакiвському цвинтарi

Над кожним панує бездушний дзиґар,
Невтомний лічильник, жорстокий владар.
Свободи немає, допоки є час,
Народжує подих та знищує нас…


Секундами рівно крокує вперед
Без форми і тіла, як дим сигарет,
Не Бог і не янгол, бо також вмирає,
Як тільки життя будь-кого залишає…



Максим Ростоцький
З книги поезій " Тільки про Львів " К.2013 р.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.