Вечiрнiй Львiв

Кавові протяги, панянки чарівні,
Бруківка мокра, жовті ліхтарі,
Музики джазові, найкращий шоколад,
Данила тінь, у парку листопад.


Старі собори, погляди атлантів,
Похмурі брами, гомін екскурсантів,
Вузькі провулки, замки королів,
Казкове місто – старовинний Львів.



Максим Ростоцький
З книги поезій " Тільки про Львів " К.2013 р.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.