Першiй вчительцi
І учнів любить, як своїх дітей.
А подарунок головний для неї- це не квіти,
А те, щоб одинадцятки ми заробляли кожен день!
Завжди красива, молода і ніжна,
Вона найкраща, тобто-ідеал.
Шкода, що не навчатиме нас більше!
Та дякуем, що саме Ви уроки в нас вела!
Свидетельство о публикации №113050803312