Лютий

Епілог зими. Останній снігопад,
Ще річки й озера льодом скуті.
І стоїть у мріях білий сад,
Замітає снігом землю лютий.

Найкоротший з місяців зими,
Для весни він проклада дорогу.
Зовсім скоро вже поринем ми
До її квітучого порогу.

Знов хурделиця вирує за вікном
І дерева гне додолу вітер.
Але впевнена, що скоро дивним сном
По землі весна розкине квіти…
20,02,2012р.


Рецензии