С чень

Святковий подих січня
Закутав всю планету.
І казка Новорічна
В дитинство шле білети.

І знову повертаюсь
Я в ту чудесну пору,
Де свято сподівалась-
Мрії здійсняться скоро.

Де вірила я в диво,
Як вірить лиш дитина.
Там, де була щаслива
Для мене кожна днина.

Скрипить сніг під ногами,
Хурделиця кружляє.
Моє разом з казками
Дитинство десь блукає.
09,01,2013 р.


Рецензии