Органiка

По телеку реклама,
Говорить євро дама:
- Органіка майбутнє наше,
Я ж зовсім думаю інакше.

Органіка – минуле,
Про неї ми забули,
Всі органічну їжу їли,
Бо тільки так робить уміли.

Ми ж хімію ковтаєм,
Органіки бажаєм
Колись в майбутньому поїсти,
Та з хімії не можем злісти.

Хотіли як найкраще,
Та вийшло найпоганше,
Бо треба думать, що ти робиш,
Чи сам собі ти не нашкодиш.
08.05.13.


Рецензии