Я для тебе, порахую зор

Я для тебе, порахую зорі.
Очі віри, викреслю на небі,
Начебто у тебе я в полоні,
Відчинила всі для тебе двері.

Ніжно доторкнуся до долоні,
Наче струм забігає по тілу,
Голос твій в моєму телефоні,
Все життя почути я хотіла.

Ті безмежні хвилі - наша радість,
Дозволяють вільно усміхатись,
Разом не лякає дика старість,
Лиш з тобою мрію просинатись.


Рецензии