Сидой Баль Бес тобе ни Ек?

Хер с хриНом…
С Хек М

ОстАльЛись сциТанНые дни жь
До й дня побид ци й.
И мы тут сь Ледзи во Василь
СоБи й обида-ем.

Сидок присьПорВальЕльт Куня зь
Во й времЯф битФы й.
Ий остОхРожНогСць свит ны й бачь:
Клыпы но цфик сфий!

То как жэ-то: огонь пугас…
А скиль дымит щель?
Да вик отсТалый от фоМА Й: нам Отс суситКО Ж.

И кожаныя тфар пошла вш!..
ПляСаты з бийвол.
Ну, шо ж… пидарКИ СЬ дит-варан
ГотоВыць стишКУ Й.

У пляШку ш влазьце сатана.
Вона облипыть.
И загсЩыкТыкТь. Ек на й Немизь в вугЛи й в День Триць пейс.

БлагоПриятНенькиЕ й дни щ
О зарэ в звир з мышм,
Шоб но дывытысь на цяцькы й
З вогнищы м.

Ув мишак завШыс шыс-то ЕС,
Да ныц ны й вдмим в нэтр.
А вот Луна щэ йдэ ж увэрх. Аджэ ж, в канистры.

Канин с тры й сЕш –
Зуд нем ф кишечк,
Кали посни-даем.

У нас тут гондэ комарей
Но й ж ловыт дитко.
А ну-к попБачьМо сь от тут здзесь: сцо то за й креслы?

У дни молиТВ, ув дни й побед –
Обед? НаличНохСць!
И в тэбэ е на бид отфет:
Ты, Фет, с ГОМнищ нет?

Мы заверШаЕм з ДиТрих ексь
Тут сем мантив ш с кексь.
Так нащо ты мни щэ й суй Сет? Не сетуй! Скинь линьк!

И доныСэтьСя до ж ТыБэ
Вся техбыспика й.

Ну, ж… трихСныъхСь сцэ.
Нам шо до немц.
Хай бур в жур витРыкЩь. Проснэцьця сцерв ужэ.

Мы ны лякаЙимо. Ныек. Оно прозрилы п.
Пынькы й осиновы й.


Рецензии