Можна бути щасливим

Можна бути  щасливим
Без вживання спиртних напоїв
Телебачення пива
Насолоджуватись життєвою простотою

Як цього досягти
Як це зробити
Кому писати листи
Нікому просто почни не тільки для себе жити


Рецензии
Гарний заклик!
Молодець!

Тина Зозуля   04.11.2013 22:44     Заявить о нарушении