Щастя
Це все на світі заради нього лишай,
І їдь.
Навіть не знаючи скільки їхати і куди,
Що поперЕду чекає:рай чи страшні суди.
Знай, що дорого коштують всі твої труди,
Але якщо ти в ньому впевнена, то неодмінно йди!
Щастя – це пити тепло прямо з його очей,
Це обіймати мужність його плечей,
І розділяти темряву спільних ночей.
Щастя – хотіти тільки від нього дітей.
Щастя – це мати кохання, в яке не вірить ніхто,
Щастя - ховати наші цілунки у комірі від пальто,
Коли його серце розуміє, хто ти.
Щастя в простих речах, і ніяк – в банкнотах.
© Philolo
Свидетельство о публикации №113050706484