На роботу

Добрий ранок
Ти ледь сповзаєш з ліжка
У ванну відкручуєш крана
Водні процедури чухаєш на кухню набивати кишку

Чепуришся перед дзеркалом
Чешеш зачіску задерту
З'їси орбіт або м'ятну цукерку
Свіжий подих аромат сніданку стерти

Зачиняєш ці звичні двері
Прямуєш у місто
Встромляєш у вуха ноти веселі
Трамвай під вікно полюбляєш сісти

Дорогою думаєш щоразу те саме
Терпіти не можу роботу
Ненавиджу тих вандалів
Які навіть змушують працювати в суботу

Хочеться жити в достатку бути щасливою
Щоб робота приносила радість
Тоді не в двадцять п'ять почнеш сивіти
А коли застане справжнісінька старість


Рецензии