Як справжнiй художник

Як справжній художник, візьму я палітру,
                ще й пензлик собі і мольберт,
і намалюю, мій милий коханий,
                сьогодні для тебе чудовий портрет.
І сонячний промінь, і місячне сяйво
                як фарби собі я візьму,
щоб сяяли ніжно, тремтливо і ясно
                в твоему волоссі краплини дощу.


Рецензии